Jordi Cervera CarnetMai com ara l’esport per a tothom s’havia fet tan present a la ciutat. Els èxits de participació d’aquest diumenge a la Cursa de la Dona de Reus, amb 1.650 inscripcions, o en la convocatòria de les caminades populars, la bicicletada popular en benefici de la Fundació Noelia o la primera Ekidem són exemples prou contundents d’aquesta afirmació. Si a aquestes exitoses activitats col·lectives i populars hi afegim el gran nombre de persones que practiquen activitats físiques de manera individual o en petits grups, sigui corrent, sortint a caminar o en bicicleta o anant amb assiduïtat als gimnasos i als clubs esportius, podem afirmar que estem vivint un nou esclat de l’esport per a tothom. 

Com a regidor d’Esports, aquesta realitat suposa una gran satisfacció perquè a més a més es completa amb el bon moment que viu l’esport reusenc de competició, sigui en futbol o hoquei d’elit, o en esports com el futbol americà, el patinatge, el pàdel, el tennis taula o el bàsquet. I encara més quan en aquesta dinàmica hi ha un espai destacat per a l’esport escolar: justament aquest divendres, al Cruyff Court, n’hem tingut un bon exemple i una nova mostra de la implicació dels centres escolars, dels formadors i de les famílies en la promoció de l’esport i, sobretot, en l’aposta per l’esport educatiu i promotor de valors, com ho han estat fa poques setmanes les Olimpíades Escolars. 

El diumenge 21 de maig arribarà una nova gran cita: la Gran Polar Reus, amb 7.500 participants. Una nova oportunitat de fer evident l’enorme potencial de la nostra ciutat per acollir esdeveniments esportius de gran projecció, fent valer la marca «Reus és Esport». Tot plegat, en la línia de treball que estem desplegant des de la Regidoria d’Esports, amb la complicitat i la col·laboració de tots els agents implicats, per potenciar l’esport com un argument sòlid de promoció de ciutat: com un espai de creació d’ocupació, com un element dinamitzador de l’economia local i com una eina extraordinària de projecció de la nostra oferta global. I és des d’aquesta filosofia que hem de continuar avançant i afrontant els reptes de futur que tenim plantejats, entre els quals hi ha la necessitat que les nostres instal·lacions donin resposta a aquesta intensa demanda.

La realitat de l’esport per a tothom és un clar indicador de la importància social de l’activitat física, del seu paper en la millora de la qualitat de vida de les persones i la necessitat, des de l’Ajuntament i des de les institucions, de donar resposta a les demandes socials que genera. I és amb aquest objectiu que treballem des de la Regidoria d’Esports i també des de Reus Esport i Lleure (RELLSA), l’empresa municipal que ha revertit i superat una situació difícil per convertir-se en empresa de mercat i deixar enrere les dificultats que en temps passats en van arribar a comprometre la viabilitat. Treballem amb professionalitat i rigor per ampliar aquesta oferta en serveis esportius i activitats populars i fer encara més evident que Reus és esport per a tothom.

 

Jordi Cervera Martinez
Regidor d'Esport i Lleure de l'Ajuntament de Reus

 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuració del seu navegador, vostè accepta l'us

Acepto

Subscriu'te a les nostres noticies

ELS PILARS D'ARA REUS

El passat és història, el present és passat i el futur és desconegut, anònim i fins i tot màgic.

Aquesta web que teniu davant dels vostres ulls és un breu i simbòlic recull del treball dut a terme per un ampli grup de persones que, amb responsabilitat ciutadana i amb l’ajut de molts ciutadans, defensem els interessos de la nostra estimada ciutat, Reus.

Ens sentim orgullosos de treballar per Reus – sense esperar res a canvi – per damunt de qualsevol ideologia política i de qualsevol bandera. Hem creat i desenvolupat propostes 100x100 municipalistes i hem sigut valents en totes les nostres actuacions. Aquest és el nostre valor afegit.

Ens posem davant de vosaltres per dir que som i serem defensors dels drets dels ciutadans de Reus i que amb el vostre suport i ajuda farem de la nostra, una ciutat més digna.

El futur de Reus passa pel treball ben fet i per Ara Reus només existeixen tres conceptes: Suor, feina i constància.

Moltes gràcies a tots els que confieu en nosaltres, que cada vegada sou més.

Ara Reus

Ara Reus és un grup municipal independent, que no depen de cap ideologia política i que no està sotmesa a les manipulacions polítiques de Barcelona o Madrid.

El futur de la política local passa per la gestió independent del municipi administrada per tècnics, que ens permetrà treballar sense premisses marcades ni línies d’actuació preestablertes, i això només es pot aconseguir des d’un
partit purament municipal.

Els valors d’Ara Reus són la responsabilitat, credibilitat, honradesa, humilitat i el servei al ciutadà.

Ara Reus és una formació sense personalisme on per damunt de qualsevol cosa està el treball en equip i la voluntat de pensar – primer – en la nostra ciutat,Reus.

Som de Reus i defensem, únicament, els interessos de la nostra ciutat.