4.GalaSpecialOlympics JordiCervera Esport AraReusEl Teatre Fortuny de Reus ha estat escenari aquest 25 de novembre de la gala Special Olympics, en la qual es commemorarà el primer aniversari dels Jocs Special Olympics realitzats a Reus del 25 al 27 de novembre de 2016. És la primera ocasió que la Fundació Special Olympics organitza aquesta gala fora de Madrid, on es troba la seu d'aquesta institució.

Amb aquest acte, tant la Fundació Special Olympics com l'Ajuntament de Reus han volgut rememorar i compartir amb els esportistes de la demarcació, voluntaris i col·laboradors les jornades en què fa un any es van aplegar gairebé mil esportistes amb discapacitat intel·lectual procedents de totes les comunitats autònomes de l'estat espanyol, 8 països europeus, la Xina i Marroc.

Durant la gala s'ha pogut reviure els Jocs de Reus i s'ha compartit el lliurament de premis que la Fundació atorga al final de temporada.

Exposició fotogràfica “perquè m’agrada”

Abans de la gala a les 18:00 h al Pavelló Olímpic, es va inaugurar una exposició fotogràfica del col·lectiu “Vermell grup fotogràfic”, que presenta un conjunt de 50 obres fotografies que plasmen els moments i les expressions captades en les diferents activitats i esports durant els intensos dies dels Jocs de Reus.

L’exposició, es podrà veure al Pavelló Olímpic fins al 20 de desembre, s’exposarà a continuació al Parc de Nadal i durant l’any a diferents espais i competicions que organitza la Fundació.

El regidor d'Esports, Jordi Cervera, ha agraït a la Fundació Special Olympics la decisió de compartir amb la ciutat aquesta iniciativa i especialment el fet poder reviure les emocions de fa un any: “El nostre compromís amb Special Olympics, amb les organitzacions i amb tots els esportistes és de seguir organitzant activitats regulars i extraordinàries i poder contribuir a mostrar un esport que aglutina els més grans valors i les més altes capacitats d’un col·lectiu entusiasta i entranyable”.

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuració del seu navegador, vostè accepta l'us

Acepto