És cert que el mapa polític ha canviat, i personalment crec que a millor. Les grans forces polítiques que governaven fins ara havien consensuat una manera de fer sense massa transparència, informació i que la societat ha volgut canviar en les darreres eleccions a la ciutat. Acceptar això és el primer pas per poder liderar un projecte, un treball de ciutat i un bon resultat que fins ara és tot el contrari.

Ara Reus creu, defensa i vol, no tant sols mantenir aquest model si no millorar-l’ho amb transparència i per això demana al President del grup SAGESSA, Sr. Carles Pellicer, valentia, credibilitat i defensa sòlida vers a la resta de socis del grup i també de la conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya que Reus és la Capital d’aquest model sanitari.

Un cop més Ara Reus es posa a la disposició de l’equip de govern per treballar per la nostra ciutat.

Cori Fargas

Conseller del Grup Salut - Ara Reus  

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuració del seu navegador, vostè accepta l'us

Acepto

Subscriu'te a les nostres noticies

ELS PILARS D'ARA REUS

El passat és història, el present és passat i el futur és desconegut, anònim i fins i tot màgic.

Aquesta web que teniu davant dels vostres ulls és un breu i simbòlic recull del treball dut a terme per un ampli grup de persones que, amb responsabilitat ciutadana i amb l’ajut de molts ciutadans, defensem els interessos de la nostra estimada ciutat, Reus.

Ens sentim orgullosos de treballar per Reus – sense esperar res a canvi – per damunt de qualsevol ideologia política i de qualsevol bandera. Hem creat i desenvolupat propostes 100x100 municipalistes i hem sigut valents en totes les nostres actuacions. Aquest és el nostre valor afegit.

Ens posem davant de vosaltres per dir que som i serem defensors dels drets dels ciutadans de Reus i que amb el vostre suport i ajuda farem de la nostra, una ciutat més digna.

El futur de Reus passa pel treball ben fet i per Ara Reus només existeixen tres conceptes: Suor, feina i constància.

Moltes gràcies a tots els que confieu en nosaltres, que cada vegada sou més.

Ara Reus

Ara Reus és un grup municipal independent, que no depen de cap ideologia política i que no està sotmesa a les manipulacions polítiques de Barcelona o Madrid.

El futur de la política local passa per la gestió independent del municipi administrada per tècnics, que ens permetrà treballar sense premisses marcades ni línies d’actuació preestablertes, i això només es pot aconseguir des d’un
partit purament municipal.

Els valors d’Ara Reus són la responsabilitat, credibilitat, honradesa, humilitat i el servei al ciutadà.

Ara Reus és una formació sense personalisme on per damunt de qualsevol cosa està el treball en equip i la voluntat de pensar – primer – en la nostra ciutat,Reus.

Som de Reus i defensem, únicament, els interessos de la nostra ciutat.