Portem molts anys – i encara continua sent així – que la política local ens ve marcada i condicionada des de les dues capitals. Tot perquè els partits generalistes treballen en base a un teories piramidals jerarquitzades que s’allunyen de la realitat local, fet que provoca el primer distanciament entre el polític i el ciutadà.

Reus ha evolucionat en molts sentits. Demogràficament la ciutat ha crescut en més de 25.000 habitants en els darrers 30 anys, fet ha provocat una evolució intrínseca en tots els sectors: urbanístic, comercial, promoció econòmica, sanitat, cultura, seguretat, educació, treball, benestar social, economia ... àrees que es sustenten, en gran part, amb els impostos dels ciutadans.

Com podem comprovar tot ha evolucionat a excepció de la fórmula de la gestió municipal <la recaptació d’impostos>. És aquí on necessitem fer un anàlisis del que ha de ser el nou polític.

Des del grup municipal Ara Reus entenem que hi ha dues maneres de fer política.. Els que fan de la política una professió, aquest són els que han de donar compte a la cúpula d’un partit de les seves actuacions i decisions; i els ciutadans lliures que, cadascú en la seva especialitat professional i de forma vocacional, es volen dedicar a la política.

El futur de la política local passa per la gestió independent del municipi administrada per tècnics, que ens permetrà treballar sense premisses marcades ni línees d’actuació preestablertes. Això només es pot aconseguir des d’un partit purament municipal.

És moment de mirar cap al futur amb optimisme, amb un full de ruta ben definit i pensar que existeixen noves maneres de fer per la nostra ciutat. Reus sempre ha estat una ciutat important en matèria de promoció econòmica i actualment es troba en punt mort.

La revolució de Reus passa per la història de petites, mitjanes i grans empreses que han estat capaces de crear una xarxa empresarial important a nivell local i internacional. Aquestes han de rebre el suport de la seva administració per convertir el sector empresarial en matriu i motor econòmic de la ciutat. Reus necessita revifar per tornar a ser la segona plaça comercial de Catalunya.

Hem d’apostar per un esquema de promoció empresarial i de territori clar i global, que proporcioni facilitats a l’empresari per crear i ampliar empreses, que alhora generaran llocs de treball. S’ha de constituir una eina de promoció que es dinamitzi des de Reus cap a l’exterior perquè Reus sigui el desig per la instauració empresarial. El nostre municipi s’ha d’oferir amb les millors condicions per convertir-lo en el major viver econòmic on es pugui apostar pel comerç local i internacional des del propi territori.

Els valors d’ara Reus són la responsabilitat, credibilitat, honradesa, humilitat i el servei al ciutadà. Ara Reus és una formació sense personalisme on per damunt de qualsevol cosa està el treball en equip i la voluntat de pensar – primer – en la nostra ciutat, Reus.

Som representants i membres d’ara Reus, l’únic partit de Reus que es pot posar davant de qualsevol pancarta perquè no depenem de cap ideologia impositiva.  

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuració del seu navegador, vostè accepta l'us

Acepto

Subscriu'te a les nostres noticies

ELS PILARS D'ARA REUS

El passat és història, el present és passat i el futur és desconegut, anònim i fins i tot màgic.

Aquesta web que teniu davant dels vostres ulls és un breu i simbòlic recull del treball dut a terme per un ampli grup de persones que, amb responsabilitat ciutadana i amb l’ajut de molts ciutadans, defensem els interessos de la nostra estimada ciutat, Reus.

Ens sentim orgullosos de treballar per Reus – sense esperar res a canvi – per damunt de qualsevol ideologia política i de qualsevol bandera. Hem creat i desenvolupat propostes 100x100 municipalistes i hem sigut valents en totes les nostres actuacions. Aquest és el nostre valor afegit.

Ens posem davant de vosaltres per dir que som i serem defensors dels drets dels ciutadans de Reus i que amb el vostre suport i ajuda farem de la nostra, una ciutat més digna.

El futur de Reus passa pel treball ben fet i per Ara Reus només existeixen tres conceptes: Suor, feina i constància.

Moltes gràcies a tots els que confieu en nosaltres, que cada vegada sou més.

Ara Reus

Ara Reus és un grup municipal independent, que no depen de cap ideologia política i que no està sotmesa a les manipulacions polítiques de Barcelona o Madrid.

El futur de la política local passa per la gestió independent del municipi administrada per tècnics, que ens permetrà treballar sense premisses marcades ni línies d’actuació preestablertes, i això només es pot aconseguir des d’un
partit purament municipal.

Els valors d’Ara Reus són la responsabilitat, credibilitat, honradesa, humilitat i el servei al ciutadà.

Ara Reus és una formació sense personalisme on per damunt de qualsevol cosa està el treball en equip i la voluntat de pensar – primer – en la nostra ciutat,Reus.

Som de Reus i defensem, únicament, els interessos de la nostra ciutat.