Negociar significa tractar d'un afer mútuament amb un altre o amb altres per procurar de resoldre'l favorablement, arribant a un acord.

L’acord final és mantenir l’Hospital de Reus com un Hospital de referència i capitalitat a nivell territorial. 
Els valors d’una negociació van en funció a: la voluntat política per part de govern per negociar, capacitat gestora per part dels tècnics responsables en la negociació i la responsabilitat que té el comitè d’empresa per fer una crida en la participació en les decisions dels propis treballadors de l’hospital.


Ara Reus critica l’excés d’afany de protagonisme dels grups que han polititzat una negociació entre Empresa i treballadors i el defecte polític del govern en les seves actuacions i nul•la capacitat negociadora.
Instem a totes les parts a treballar per un bé comú.


Cori Fargas Buquera
Regidora de l’Ajuntament de Reus i Consellera del Grup Salut

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuració del seu navegador, vostè accepta l'us

Acepto

Subscriu'te a les nostres noticies

ELS PILARS D'ARA REUS

El passat és història, el present és passat i el futur és desconegut, anònim i fins i tot màgic.

Aquesta web que teniu davant dels vostres ulls és un breu i simbòlic recull del treball dut a terme per un ampli grup de persones que, amb responsabilitat ciutadana i amb l’ajut de molts ciutadans, defensem els interessos de la nostra estimada ciutat, Reus.

Ens sentim orgullosos de treballar per Reus – sense esperar res a canvi – per damunt de qualsevol ideologia política i de qualsevol bandera. Hem creat i desenvolupat propostes 100x100 municipalistes i hem sigut valents en totes les nostres actuacions. Aquest és el nostre valor afegit.

Ens posem davant de vosaltres per dir que som i serem defensors dels drets dels ciutadans de Reus i que amb el vostre suport i ajuda farem de la nostra, una ciutat més digna.

El futur de Reus passa pel treball ben fet i per Ara Reus només existeixen tres conceptes: Suor, feina i constància.

Moltes gràcies a tots els que confieu en nosaltres, que cada vegada sou més.

Ara Reus

Ara Reus és un grup municipal independent, que no depen de cap ideologia política i que no està sotmesa a les manipulacions polítiques de Barcelona o Madrid.

El futur de la política local passa per la gestió independent del municipi administrada per tècnics, que ens permetrà treballar sense premisses marcades ni línies d’actuació preestablertes, i això només es pot aconseguir des d’un
partit purament municipal.

Els valors d’Ara Reus són la responsabilitat, credibilitat, honradesa, humilitat i el servei al ciutadà.

Ara Reus és una formació sense personalisme on per damunt de qualsevol cosa està el treball en equip i la voluntat de pensar – primer – en la nostra ciutat,Reus.

Som de Reus i defensem, únicament, els interessos de la nostra ciutat.