dibuixEl regidor d'Esports, Jordi Cervera, ha expressat la voluntat que aquest esdeveniment sigui un èxit el pròxim 22 d'abril i ha animat la ciutadania a participar-hi, ja sigui directament inscrivint-se a la jornada o bé a través de la fila zero que s'ha previst per aquelles persones que no puguin ser-hi presents o prendre-hi part. En la mateixa línia, el president del Grup Oliva i màxim impulsor de la proposta, Fèlix Oliva, ha assegurat que les famílies i persones de totes les edats seran benvingudes a la cursa, que més enllà d'un esdeveniment competitiu té vocació de “ser una jornada lúdica i festiva on l'autèntic èxit pugui ser aconseguir un alt nombre de participants i aportacions per a la lluita contra l'Alzheimer”. És, segons Oliva, una bona ocasió per manifestar l'agraïment de la societat, les famílies i les persones afectades a totes aquelles entitats i institucions que treballen en tot allò que té a veure amb aquesta malaltia. De fet, al final de la cursa hi podran participar persones afectades per l'Alzheimer i els seus familiars.
A partir del dia 22 de febrer és previst que s'obrin les inscripcions a la cursa i el 21 d'abril es portarà a terme el lliurament de dorsals. Les inscripcions es podran realitzar a les oficines de Peugeot Joaquín Oliva (carretera de Salou, km. 1) i a les dependències de Protego Crreduría de Seguros (carrer de l'Amargura, 36-38). S'han programat actes paral·lels a la cursa durant la jornada del dia 22 perquè famílies i acompanyants puguin afegir-se a l'esdeveniment.

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuració del seu navegador, vostè accepta l'us

Acepto