JORNADA ALCOVERAquest dijous, 6 de juliol, tindrà lloc al Convent de les Arts d’Alcover la jornada 'Bones pràctiques de concertació i estratègies territorials d’ocupació i desenvolupament local', que té " amb dos objectius importants, presentar la voluntat d’impulsar iniciatives de desenvolupament econòmic i social intel·ligents, i de donar suport al desplegament de la Llei 13/2015 d’ordenació del sistema d’ocupació i del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya", tal i com han apuntat fonts de l'Ajuntament de Reus.

El regidor de Medi Ambient i Ocupació del consistori, Daniel Rubio, ha manifestat que l’acte "és el punt de partida per iniciar un treball conjunt i coordinat d’agents públics i privats implicats amb el desenvolupament del territori".

L’acte serà inaugurat per l’alcalde d’Alcover, Robert Figueras, i presentada per la directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, Mercè Garau. Durant el matí s’oferiran exposicions sobre concertació local des d’una perspectiva de responsabilitat i voluntat polítiques i a la tarda s’oferirà "una perspectiva més tècnica", han subratllat fonts municipals.

Al migdia, tindrà lloc la signatura institucional, per part dels alcaldes de Tarragona, Valls, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Reus, i per part del president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, de la declaració d’intencions i compromís prioritari de desplegar estratègies d’ocupació i desenvolupament efectives als territoris del Camp de Tarragona.

El secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, acompanyarà aquesta signatura. La jornada neix de la voluntat de les Administracions per promoure la concertació local en l’àmbit de l’ocupació, i dissenyar estratègies als territoris per potenciar el seu desenvolupament econòmic.

 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuració del seu navegador, vostè accepta l'us

Acepto