JordiCervera 3raCaminadaPopular AraReus Esport FundacióBaraLa regidoria d’Esports i organitzada per la societat municipal Reus Esport i Lleure i Tretzesports, una iniciativa solidaria a benefici de la Fundació Bara, ha comptat amb 648 participants i la col·laboració extraordinària del Reus Deportiu. A la sortida hi han assistit el regidor d'Esports, Jordi Cervera, i la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, entre d'altres representants del consistori i de diverses entitats.

El recorregut d’aquesta caminada s'ha fet per la zona est de la ciutat, i transcorrerà, pràcticament en la seva totalitat, per camins i rieres de baixa dificultat. Hi havien dos itineraris: el recorregut curt era de 6,1km i el llarg de 11,6 km. Els recorreguts comptaven amb el suport logístic de la secció excursionista de l’entitat roig i negra. La caminada ha sortit de la Plaça Anton Borell (Parc Sant Jordi) en direcció el camí de la Selva, arribant fins el camí del Mas de Caselles i tornant per la riera de l’Albeurada. El recorregut curt retallava pel camí del Burgar i camí de Valls.

El Reus Deportiu havia programat un seguit d’activitats esportives, lúdiques i d‘animació que els caminadors podien gaudir a la tornada. Entre altres, body combat, tonificació i zumba adreçades a tots els públics i que es desenvolupaven a la mateixa plaça Anton Borrell. 

Les inscripcions eren gratuïtes i les aportacions voluntàries a la Fundació Bara es podien fer directament a la sortida o arribada de la caminada.

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuració del seu navegador, vostè accepta l'us

Acepto