DanielRubio MasCarandell AraReus OcupacióLa signatura del conveni de col·laboració entre l’Institut Gaudí i l’IMFE Mas Carandell, ha tingut lloc aquesta setmana a les instal·lacions del centre de formació municipal i té per objectiu promoure i desenvolupar, en règim d’alternança i amb formació dual, el cicle formatiu de grau superior de Promoció d’Igualtat de Gènere que s’imparteix al centre de secundària de la ciutat.

Leer más...
 

3. DanielRubio MediAmbient AraReus SolarsL’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha fet un nou pas en la política per fer front a la inseguretat i la imatge de deixadesa que causen els solars abandonats a la ciutat, i ha fet una crida als propietaris perquè posin els terrenys a disposició d’altres ciutadans disposats a donar-los un nou ús de manera temporal. La iniciativa se suma a les accions d’informació, sensibilització i sanció que porta a terme la regidoria per recordar als propietaris la seva obligació de tenir els solars en condicions de seguretat i salubritat.

Leer más...
 

1. DanielRubio MasCarandell Cessetània AraReusL’Ajuntament de Reus ha signat aquest dijous, 6 de juliol, la Declaració per l’impuls de la concertació territorial al Camp de Tarragona. La declaració contempla el compromís prioritari de desplegar estratègies d’ocupació i desenvolupament efectives als territoris del Camp de Tarragona.

Leer más...
 

JORNADA ALCOVERAquest dijous, 6 de juliol, tindrà lloc al Convent de les Arts d’Alcover la jornada 'Bones pràctiques de concertació i estratègies territorials d’ocupació i desenvolupament local', que té " amb dos objectius importants, presentar la voluntat d’impulsar iniciatives de desenvolupament econòmic i social intel·ligents, i de donar suport al desplegament de la Llei 13/2015 d’ordenació del sistema d’ocupació i del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya", tal i com han apuntat fonts de l'Ajuntament de Reus.

Leer más...
 

Aigües de Reus va facturar l’any passat fins a 169.989 euros amb la venda d’energia elèctrica produïda a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR).

Tota aquesta energia es produeix a partir de l’aprofitament del biogàs resultant dels residus orgànics que, prèviament, i mitjançant el procés de depuració, s’han aconseguit aïllar de l’aigua bruta que arriba a l’estació depuradora a través de la xarxa de clavegueram.

Leer más...
 

JordiCervera Esport AraReus GolfAiguesverdsEl regidor d’Esports, Jordi Cervera, i el president del Club de Golf Aigüesverds, Felipe Giménez, han presentat aquest dilluns, 26 de juny la segona edició del Torneig Open Ciutat de Reus, que l’Ajuntament de Reus i el Club de Golf Aiguesverds organitzen per segon any consecutiu. La competició se celebrarà al llarg del matí del proper dia 1 de juliol; i tindrà com a seu les instal·lacions del club reusenc. Es jugarà en modalitat individual stableford, tal com es va fer en la seva primera edició.

Leer más...
 

2.JordiCervera AraReus Esport VoltaCiclistaTarragona2017El regidor d’Esports, Jordi Cervera, i el director de la Volta Ciclista a la província de Tarragona, Joan Carles Ferran, han presentat aquest dijous, 22 de juny, la 55ª edició de la prova que tindrà una etapa amb sortida i arribada a Reus. Uns 175 corredors, de 15 equips diferents, s’han inscrit per participar en la volta.

Leer más...
 

JordiCervera 3raCaminadaPopular AraReus Esport FundacióBaraLa regidoria d’Esports i organitzada per la societat municipal Reus Esport i Lleure i Tretzesports, una iniciativa solidaria a benefici de la Fundació Bara, ha comptat amb 648 participants i la col·laboració extraordinària del Reus Deportiu. A la sortida hi han assistit el regidor d'Esports, Jordi Cervera, i la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, entre d'altres representants del consistori i de diverses entitats.

Leer más...
 

1.DanielRubio AraReus MediAmbient Greencities2017

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Medi Ambient i Ocupació, participa al Greencities, Fòrum d'Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana, una de les trobades més importants que s’organitzen a l’estat espanyol sobre gestió urbana intel·ligent i sostenible, i que té lloc a Màlaga els dies 7 i 8 de juny. Aquesta és la segona edició que Reus participa en aquest fòrum, i en aquesta ocasió ho fa com a ciutat convidada per l’organització.

Leer más...
 

2.DanielRubio FUE MediAmbient AraReusL’Ajuntament de Reus ha rebut la certificació de la Generalitat a la Finestreta Única Empresarial (FUE). La certificació acredita el compliment de la Llei 16/2015, del 21 de juliol, de simplificació de l’activitat administrativa de l’Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d’impuls de l’activitat econòmica. Alhora, la certificació, demostra, segons el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, afirma en la carta que ha enviat l’Ajuntament, el compromís municipal en l’impuls econòmic dels emprenedors i empresaris del territori, així com el colideratge per al creixement i l’impuls econòmic del país.

Leer más...
 

Jordi Cervera Esport AraReus AltersuerAltersuer, el programa d’oci alternatiu per a joves, torna a Reus del 3 al 30 de juliol. Altersuer és un programa transversal que té com a objectiu principal la prevenció de conductes de risc entre els joves a través d’activitats formatives, educatives i de lleure i oci impulsades pels departaments de Joventut, Salut, Benestar Social i Esports de l’Ajuntament de Reus. La d’enguany serà la vuitena edició, amb una marca ja consolidada.

Leer más...
 

2.DanielRubio MasCarandell ArReus 30PLUSMas Carandell ha encetat enguany el Programa 30 Plus, el nou recurs d’inserció laboral que proporciona formació i tutorització a persones en atur al mateix temps que ofereix un ajut econòmic a les empreses per realitzar contractes laborals d’un mínim de 6 mesos.

Leer más...
 

Página 1 de 13

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuració del seu navegador, vostè accepta l'us

Acepto