1.Videomarcadors AraReus Esport JordiCervera Pavelló
L’empresa municipal Reus Esport i Lleure SA ha resolt la licitació dels nous vídeo marcadors del Pavelló Olímpic Municipal, actuació prevista en el marc de les inversions municipals de millora dels equipaments esportius. L’oferta de l’empresa Mondo Iberica SA, especialitzada en materials i paviments esportius i amb àmplia presència internacional, ha resultat l'adjudicatària del concurs públic. Un cop l’empresa ha presentat la documentació definitiva, s’ha signat el contracte.

Leer más...
 

JordiCervera AraReus Esport CESantesCreusEl regidor d'Esports, Jordi Cervera, i el president del Club Esportiu Santes Creus, Ramon Alabart, han presentat aquest dijous els actes de cloenda de la commemoració del 50è aniversari del Club Esportiu Santes Creus, que es faran el dia 28 de setembre i als quals és previst que assisteixi el futbolista del primer equip del FC Barcelona i exjugador del Santes Creus, Sergi Roberto. Aquesta entitat esportiva ha commemorat tot aquest any la seva fundació l'any 1967.

Leer más...
 

1.JordiCervera AraReusCECostaDaurada EsportEl Club Esportiu Costa Daurada reprèn la seva participació a la Lliga Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes i també a la Copa Catalana després de 6 anys d’absència gràcies a les aportacions dels membres del club i al suport econòmic de l’Ajuntament de Reus.

Leer más...
 

JordiCervera Esport PremisCiutatIEsportReus2017 AraReusAquest divendres, 8 de setembre, el Pavelló Olímpic Municipal serà l'escenari de la gala de lliurament dels Premis Esport i Ciutat corresponents a la temporada 2016/2017. Aquesta sisena edició dels premis es portarà a terme a partir de les 20:30 h i es retransmetrà en directe per Canal Reus TV.

Leer más...
 

DanielRubio MediAmbient AraReus ArrenjamentLa Regidoria de Medi Ambient porta a terme durant aquest mes d’agost treballs de manteniment i millora de diferents camins de ferm natural dins el terme municipal. Aquestes intervencions permetran circular amb més comoditat i seguretat per aquests vials, que guanyaran capacitat de drenatge davant les possibles avingudes o acumulacions d’aigua que puguin causar les pluges. A més, properament es faran tasques de millora a alguns camins pavimentats per millorar-ne el ferm.

Leer más...
 

DanielRubio MasCarandell AraReus OcupacióLa signatura del conveni de col·laboració entre l’Institut Gaudí i l’IMFE Mas Carandell, ha tingut lloc aquesta setmana a les instal·lacions del centre de formació municipal i té per objectiu promoure i desenvolupar, en règim d’alternança i amb formació dual, el cicle formatiu de grau superior de Promoció d’Igualtat de Gènere que s’imparteix al centre de secundària de la ciutat.

Leer más...
 

3. DanielRubio MediAmbient AraReus SolarsL’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha fet un nou pas en la política per fer front a la inseguretat i la imatge de deixadesa que causen els solars abandonats a la ciutat, i ha fet una crida als propietaris perquè posin els terrenys a disposició d’altres ciutadans disposats a donar-los un nou ús de manera temporal. La iniciativa se suma a les accions d’informació, sensibilització i sanció que porta a terme la regidoria per recordar als propietaris la seva obligació de tenir els solars en condicions de seguretat i salubritat.

Leer más...
 

1. DanielRubio MasCarandell Cessetània AraReusL’Ajuntament de Reus ha signat aquest dijous, 6 de juliol, la Declaració per l’impuls de la concertació territorial al Camp de Tarragona. La declaració contempla el compromís prioritari de desplegar estratègies d’ocupació i desenvolupament efectives als territoris del Camp de Tarragona.

Leer más...
 

JORNADA ALCOVERAquest dijous, 6 de juliol, tindrà lloc al Convent de les Arts d’Alcover la jornada 'Bones pràctiques de concertació i estratègies territorials d’ocupació i desenvolupament local', que té " amb dos objectius importants, presentar la voluntat d’impulsar iniciatives de desenvolupament econòmic i social intel·ligents, i de donar suport al desplegament de la Llei 13/2015 d’ordenació del sistema d’ocupació i del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya", tal i com han apuntat fonts de l'Ajuntament de Reus.

Leer más...
 

Aigües de Reus va facturar l’any passat fins a 169.989 euros amb la venda d’energia elèctrica produïda a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR).

Tota aquesta energia es produeix a partir de l’aprofitament del biogàs resultant dels residus orgànics que, prèviament, i mitjançant el procés de depuració, s’han aconseguit aïllar de l’aigua bruta que arriba a l’estació depuradora a través de la xarxa de clavegueram.

Leer más...
 

JordiCervera Esport AraReus GolfAiguesverdsEl regidor d’Esports, Jordi Cervera, i el president del Club de Golf Aigüesverds, Felipe Giménez, han presentat aquest dilluns, 26 de juny la segona edició del Torneig Open Ciutat de Reus, que l’Ajuntament de Reus i el Club de Golf Aiguesverds organitzen per segon any consecutiu. La competició se celebrarà al llarg del matí del proper dia 1 de juliol; i tindrà com a seu les instal·lacions del club reusenc. Es jugarà en modalitat individual stableford, tal com es va fer en la seva primera edició.

Leer más...
 

2.JordiCervera AraReus Esport VoltaCiclistaTarragona2017El regidor d’Esports, Jordi Cervera, i el director de la Volta Ciclista a la província de Tarragona, Joan Carles Ferran, han presentat aquest dijous, 22 de juny, la 55ª edició de la prova que tindrà una etapa amb sortida i arribada a Reus. Uns 175 corredors, de 15 equips diferents, s’han inscrit per participar en la volta.

Leer más...
 

Página 1 de 13

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuració del seu navegador, vostè accepta l'us

Acepto