DanielRubio AiguesdeReus MediAmbient AraReusAigües de Reus, divisió de la societat reus Serveis Municipals SA, compta en el pressupost enguany amb un pla d’inversions d’1.850.000 euros. El manteniment de la qualitat del servei, l’eficiència i la sostenibilitat, són els principals trets de les actuacions que es duran a terme al llarg d’enguany. El gruix de les inversions es destinarà a impulsar actuacions de millora de la xarxa d’abastament i sanejament municipal en diversos barris de la ciutat.

Leer más...
 

DanielRubio Ocupacio AraReus MasCarandellLa setmana passada Mas Carandell va tancar les dues últimes contractacions de les catorze atorgades en el marc del nou programa Enfeina’t, que té per objectiu millorar l’ocupabilitat de persones en situació d’atur de llarga durada mitjançant l’adquisició d’experiència professional.

Leer más...
 

Daniel Rubio MasCarandell PlansOcupació AraReus OcupacióEl passat 30 de març va finalitzar el primer Programa Integral d’Ocupació Baix Camp que té per objectiu potenciar l’ocupabilitat de persones més grans de 30 anys i en situació d’atur de llarga durada de la comarca.

Al tancament d’aquesta primera edició, de les 100 persones participants en aquest programa d'ocupació, han trobat feina un total de 49 persones, de les quals 20 han aconseguit un contracte laboral de més de 6 mesos de durada. Altres persones han iniciat accions de formació, Certificats de professionalitat i Cicles Formatius, amb la qual cosa milloraran la seva qualificació. Els propers mesos s’espera superar el nombre d’insercions.

Leer más...
 

1.DanielRubio AigüesdeReus AraReus MediAmbientUn 91,3% dels usuaris domèstics d’Aigües de Reus considera “satisfactori” o “molt satisfactori” el servei rebut al llarg de 2017. Aquesta és una de les conclusions que es desprenen de l’enquesta que la divisió de l’empresa Reus Serveis Municipals porta a terme anualment entre els clients per valorar la seva satisfacció pel que fa al servei d’aigua. L’enquesta també confirma tendències detectades els últims anys, com la bona valoració de la claredat en la factura i l’encara baix percentatge de ciutadans que utilitzen habitualment l’aigua de la xarxa per beure.

Leer más...
 

cartell a3 0L’Ajuntament de Reus ha censat 3.301 gossos des de l’inici de la campanya “No et perdis”, d’identificació d’animals, el març de 2017 fins a finals d’any. Aquest 2018, ja se n’han censat més de 300 més. Les dades del cens revelen que la campanya està assolint els objectius plantejats inicialment: el xipatge i cens dels gossos al municipi de residència, amb la qual cosa es poden recuperar amb més facilitat els animals en cas de pèrdua o robatori, i s’eviten abandonaments.

Leer más...
 

DanielRubio AraReus MediAmbient SenyalitzacióCaminsLa regidoria de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus iniciarà pròximament els treballs per renovar la senyalització de la xarxa de camins del terme municipal. En total es canviaran 136 cartells i se substituiran 25 suports de fusta, amb uns treballs adjudicats per un import de 12.415,08 euros.

Leer más...
 

1.JordiCervera CaminadaPopular RutesReus Reus LaPineda AraReusLa segona caminada popular del cicle Rutes Reus d’aquest 2018, que coordina la Regidoria d’Esports a través de Reus Esport i Lleure, es portarà a terme el dia 8 d’abril i es dedicarà a conscienciar la població i recollir fons a favor de la lluita contra la diabetis. En aquesta ocasió el recorregut serà Reus- Vila-seca – Platja de la Pineda i es farà en col·laboració amb el col·lectiu acadèmic Act4health (integrat per doctorands en biomedicina implicats en la recerca sobre la malaltia) i amb l’Associació de Diabètics de Catalunya.

Leer más...
 

AigüesdeReus DanielRubio MediAmbient AraReus ElPinarAigües de Reus, divisió de l’empresa Reus Serveis Municipals, porta a terme els treballs de millora i reparació de les instal.lacions del dipòsit d’aigua potable que dona servei a la urbanització del Pinar, situat al carrer Ribera d’Ebre. El pressupost dels treballs s’eleva a 103.303,47 euros, que assumeix íntegrament l’empresa municipal.

Leer más...
 

28555049 1920936697936130 1592286323 oDes de l’any 2014 Reus és una ciutat adaptada a la mobilitat elèctrica. Ara, tres anys i mig després, aquesta aposta es consolida amb la bona resposta per part dels usuaris i l’ús de la xarxa municipal d’estacions de recàrrega. El balanç de 2017 és de 6.086 recàrregues, quan el 2016 la xifra total es va situar al voltant de 4.500.

Leer más...
 

DanielRubio BarrancSolIVista MediaAmbient AraReusL’Ajuntament de Reus ha iniciat aquesta setmana els treballs de neteja i debrossat del barranc de la Molí, en un tram d’uns 400 metres al seu pas pel barri Sol i Vista. La regidoria de Medi Ambient i Ocupació es fa càrrec de l’actuació i del seu finançament, una vegada l’Ajuntament ha rebut l’autorització de l’Agència Catalana de l’Aigua per entrar a la llera del barranc i realitzar-hi els treballs. Les tasques les desenvolupa la brigada de Medi Natural de FCC, dins del contracte de neteja i recollida de la ciutat de Reus. Posteriorment es farà un tractament amb raticides.

Leer más...
 

DanielRubio Rates AigüesdeReus MediAmbientAigües de Reus, divisió de Reus Serveis Municipals SA, iniciarà aquest febrer l’execució d’un nou contracte que ha de permetre intensificar les accions que es duen a terme per al control de les plagues d’insectes (paneroles, mosquits, vespes, etc) i rosegadors a la ciutat. El contracte representa, per primer cop, la integració del tractament contra les plagues d’insectes i de rosegadors, que fins ara es gestionaven separadament. Aquest pas representa un important salt endavant en incrementar-se substancialment els tractaments, optimizar-ne el cost, incorporar novetats tecnològiques i millorar-ne la coordinació i planificació.

Leer más...
 

dibuixEls carrers més cèntrics de Reus seran escenari el pròxim 22 d'abril a partir de les 11:00 h de la primera edició de la cursa popular “Herois x l'Alzheimer”, un esdeveniment pensat per arribar a tots els públics que pretén sensibilitzar i sobretot recollir fons econòmics per destinar-los a la lluita contra l'Alzheimer i la solidaritat amb els persones que pateixen aquesta malaltia. La cursa és una iniciativa del Grup Oliva en col·laboració amb l'Ajuntament de Reus i té l'Associació Alzheimer Reus i Baix Camp com a principal destinatari del projecte.

Leer más...
 

Página 1 de 16

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuració del seu navegador, vostè accepta l'us

Acepto