1.Daniel Rubio MediAmbient Ocupació MasCarandell AraReusL’Acte de cloenda de la segona Casa d’oficis de Creació i producció audiovisual del programa Treball als barris de Mas Carandell es va dur a terme a la sala d’actes del centre cívic del Carme (plaça de la Patacada). En aquesta edició han participat 16 joves en dues especialitats, Creació de continguts audiovisuals i Desenvolupament de continguts 3D per a videojocs.

Leer más...
 

JordiCervera CopaIntercontinentalHoquei AraReus EsportEl Pavelló Olímpic Municipal de Reus és escenari els dies 15 i 16 de desembre dels partits de semifinals i final de la Copa Intercontinental d'hoquei patins, la màxima competició mundial de clubs en aquesta disciplina esportiva. L'alcalde, Carles Pellicer, el regidor d'Esports, Jordi Cervera, i el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, han presentat aquest dimarts aquest esdeveniment, en què les semifinals han quedat configurades amb els partits Andes Talleres SC (Argentina) – SL Benfica (Portugal) a les 19:30 h i Reus Deportiu – Concepción PC (Argentina) a les 21:15 h del divendres 15. La final es jugarà dissabte dia 16 a les 17:00 h entre els guanyadors d'aquests dos partits.

Leer más...
 

1. Candidatura Reus Ciutat Europea de lEsport 2019 JordiCervera AraReus EsportLa ciutat de Reus ha presentat la seva candidatura per rebre la designació com a Ciutat Europea de l’Esport 2019, un distintiu que atorga l’entitat ACES Europe (European Capitals and Cities of Sport Federation). Amb aquesta candidatura Reus es planteja com a objectiu cercar una major visibilitat a nivell europeu com a ciutat especialment referent en l’àmbit de l’esport, donar un nou impuls a les polítiques esportives municipals en tots els àmbits de la ciutadania, reforçar la planificació, la recerca, realitzar noves activitats i accions, aprofundir en les activitats d’esport escolar i esport base i potenciar la ciutat com a receptora d’esdeveniments esportius.

Leer más...
 

2. Arareus DanielRubio ACA MediAmbientLa regidoria de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus ha iniciat els treballs de desbrossat del barranc de la Font dels Capellans. L’actuació, que s’allargarà tota aquesta setmana, afectarà 508 metres lineals de barranc, des de l'avinguda de Falset passant per darrera les piscines municipals, fins a la canalització del propi barranc, prop del Parc de la Festa.

Leer más...
 

1.GalaSpecialOlympics JordiCervera Esport AraReusEl Teatre Fortuny de Reus ha estat escenari aquest 25 de novembre de la gala Special Olympics, en la qual es commemorarà el primer aniversari dels Jocs Special Olympics realitzats a Reus del 25 al 27 de novembre de 2016. És la primera ocasió que la Fundació Special Olympics organitza aquesta gala fora de Madrid, on es troba la seu d'aquesta institució.

Leer más...
 

1.DanielRubio MediAmbient OTE araReusEls tràmits municipals relacionats amb Activitats i Medi Ambient es gestionen a partir d’aquest mes de novembre des de l’Oficina Tècnica Empresarial, l’oficina d’atenció al públic ubicada a l’equipament municipal del Mercat Central, on hi ha les seus de les regidories d’Urbanisme, Medi Ambient i Via Pública.

Leer más...
 

1. CapNenSenseNedar JordiCervera AraReus EsportUn total de 31 centres educatius de Reus, 3 dels quals d’educació especial, inicien durant aquesta setmana el programa de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus “Cap nen sense saber nedar”. Una quantitat de 1.259 alumnes gaudiran durant 20 setmanes del desenvolupament d’aquest projecte que té com a principal objectiu la familiarització dels alumnes amb el medi aquàtic i l’aprenentatge de la natació i les tècniques bàsiques per assolir un acceptable grau d’autonomia en aquest mitjà.

Leer más...
 

1.DanielRubio AigüesdeReus MediAmbient AraReusAigües de Reus ha impulsat aquesta tardor obres en diversos carrers dels barris de la Pastoreta, Horts de Miró i la Palma. La majoria dels treballs —alguns dels quals ja s’han finalitzat— consisteixen en la substitució de les antigues canonades amb la idea de millorar les condicions del servei que s’ofereix als ciutadans. El conjunt de les actuacions supera els 230.000 euros d’inversió.

Leer más...
 

1.Enric Bosch AraReus PresidentEl partit municipalista Ara Reus va celebrar ahir al vespre l'Assemblea General per escollir i renovar el seu comitè executiu i al president del Consell Municipal. El nou president, Enric Bosch Sánchez, ha estat escollit per aclamació davant la militància del partit reusenc. El grup municipal Ara Reus, tal com marquen els seus estatuts, canvien els membres de l'executiva cada 2 anys amb l'objectiu de regenerar i fer més participativa la política municipal.

Leer más...
 

1.DanielRubio RRHH AraReus Formació TreballL’Ajuntament de Reus contractarà 73 persones en el marc de Treball i Formació, el programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, destinat a la contractació de persones en situació d’atur. Aquests contractes se sumen als 11 anunciats recentment, i que permetrà la incorporació al mercat laboral de 10 persones joves d’entre 16 i 30 anys i d’un tècnic impulsor, a través del programa de Garantia Juvenil. En total, i gràcies a programes subvencionats pel SOC, l’Ajuntament contractarà 73 persones en els propers mesos.

Leer más...
 

MediAmbient AraReus DanielRubioL'Ajuntament de Reus informa la ciutadania de com estalviar en la factura d'electricitat, aigua i gas amb tallers i assessorament individual. D'una banda, durant els mesos de setembre, octubre i novembre, s'han programat als centres cívics de la ciutat vint tallers sobre conceptes bàsics de consum responsable i eficient, que porten per títol «Com estalviar en la teva factura d'electricitat i aigua», oberts a tota la ciutadania i adreçats de manera especial a les famílies amb vulnerabilitat social.

Leer más...
 

DanielRubio El Govern de Reus ha fet un pas més en la implantació del pla de modernització de l’administració local i de reestructuració de l’equip directiu de l’Ajuntament amb l’aprovació, aquest dilluns 30 d’octubre, a través del Ple de la corporació municipal, de la contractació de gerent–coordinador d'Organització i Serveis Interns i de la designació de la directora-gerent de l'Institut Municipal Reus Cultura.

Leer más...
 

Página 1 de 14

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuració del seu navegador, vostè accepta l'us

Acepto